Pages

Search This Blog

20.11.17

Dovanų idėjos JAM!


Iki kalėdų liko mėnesis, bet nežinai ką padovanoti vaikinui, broliui, tėčiui ar geriausiam draugui? Į pagalbą stoju aš su didžiuliu maišu idėjų, kaip nustebinti Juos- vyrus.

Man šios Kalėdos bus pirmos be pačio brangiausio vyro pasaulyje. Be tėčio. Vien nuo tokios minties jau akyse kaupiasi ašaros. Tačiau tokios skaudžios netektys atveria akis ir pamatai kiek daug iš tikrųjų dar turi. Brolių, pusbrolių, draugų... Tų tikrų draugų. Ir jais visais reikia pasirūpinti! Taigi bendradarbiaudama su Reserved parduotuve išrinkau du kalėdinius dovanų rinkinius, iš kurių galite pasisemti po mažą smulkią idėją, o gal net ir visą rinkinį!
Reserved internetinėje parduotuvėje apsipirkti dovanoms labai greita ir patogu. Siuntinukus pristato į namus arba gali atsiimti parduotuvėse.

Pirmasis rinkinukas- Cozy Christmas


Kalėdiniai raštai, kailiukai, pirštinės, kojinės, šalikai, kepurės! Juk svarbiausia, kad būtų šilta.


1. Kalėdinis megztinis tai klasikinė dovana Kalėdoms. Svarbiausia rasti tobulą, šiltą ir švelnų (kad nesikandžiotų) megztinį. O vyrų skyriuose tokie būna gražiausi, tad siūlau ne tik dovanoti, bet ir sau tokį patį nusipirkti! Juk taip smagu susiderinti šventinėms nuotraukoms. 
Megztinis- goo.gl/h323W2

2. Jau kelintus metus iš mados neišeinantis džinsinis švarkelis su kailiuku. Puikiai tiks prie megztinio, marškinių ar marškinėlių. Lengva priderinti, o ir kaip dovana būtų originalesnė ir labai naudinga ne tik Kalėdiniu laikotarpiu. 
Švarkelis- goo.gl/cPK8rt

3. Triusikai! Juokinga, bet tai viena iš mano firminių dovanų vaikinui. Per dovanų keitimusis klasėje, gimtadienius ar kitas progas as visą gyvenimą mėgau vaikinams dovanoti triusikus. Juk tai ne tik praktiška, bet ir smagi dovana. Ir visada juos pirkdavau Reserved, tikrai nemeluoju :D Tiesiog pas juos visada yra smagus vyriškų triusikų pasirinkimas. Šiame rinkinyje ypač praktiškas variantas Trys viename!
Apatinių rinkinys- goo.gl/JJmFtJ

4. Kojinės- svarbiausia, kad turėtų kokį smagų kalėdinį akcentą. O kojinių mūsų vyrams tikrai niekada nebus perdaug, galės išsimesti paplyšusias... 
Kojinės- goo.gl/yUZy6E

5. Pirštinės. Nors joks vyras to nepripažįsta, bet žiemą vairuoti mašiną būna tikrai šalta rankoms kol vairas neišilęs. Taigi pasirūpink savo kasdieniu vairuotojų, kad rankos nešaltų. 
Pirštinės- goo.gl/YHHWfG

6. Šalikas- juk žiema yra toks periodas, kuomet susirgti yra pernelyg paprasta. Šalikai yra numeris 1 pagalbininkas. 
Šalikas- goo.gl/4AmL1T

7. Kepurė- puikiai tinka dovanoti poroje su šaliku. Juk ne tik kaklas ir rankos šąla prie šaltuko, pasirūpink ir GALVA!
Kepurė- goo.gl/dRkwS2

 Antras rinkinukas- Merry Christmas ya filthy animal!


Antras rinkinukas, jei norėsi nustebinti ne tik vieną vienintelį vyrą. Labai panašus į pirmąjį, bet vis tiek kitoks :)

1. Marškiniai- tikrai nebūtinai turi būti su Kalėdiniais raštais, bet juk taip smagiau! Labai praktiška dovana ir visai nesvarbu ar mylimąjam ar broliui. Juk taip gražu pasižiūrėti į marškiniuotus vaikinus.
Marškiniai- goo.gl/pUWyC5

2. Džemperis- vėl gi nebūtinai kalėdinis, bet akį tiesiog patraukė smagūs paveikslėlis. Nestrandartinis, bet Kalėdinis variantas, kuris puikiai tiks kiekvienam.
Džemperis- goo.gl/o6kgoX

3. Trys viename apatinių rinkinys.
Apatiniai- goo.gl/JJmFtJ

4. Kojinės- goo.gl/yUZy6E

5. Pirštinės- goo.gl/YHHWfG

6. Šalikas- goo.gl/ssC9ZH

7. Kepurė- goo.gl/ntczZJ







11 komentarų:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti


  2. Aš savo vaikinui irgi mėgstu padovanoti kokį šmaikštų apatinių+kojinių variantą :) Tokius dalykus irgi dažniausiai pirkdavau Reserved, bet po paskutinių Kalėdų nusprendžiau nebepirkti, nes vaikinas sakė kad kojinės po kelių savaičių nešiojimo suplyšo :/ (Bet gal taip tik pasitaikė, nežinau) Šioms Kalėdoms padovanojau šias kojines https://newmood.lt/p/jack-jones/vyriskos-kojines-3-vnt/12132122-TTLECLPS?ap=2%2C142ir trumpikes https://newmood.lt/p/diesel/vyriskos-trumpikes-3-vnt/00SAB20WALL01?ap=2%2C142 ir dar tokią minimalistinę apyrankę. Šiaip jis mėgsta konservatyvius rūbus tamsiomis spalvomis, bet kažkodėl spalvotos kojinės ir apatiniai ypatingai nudžiugina vis. Tik megztinių, džinsų ir pan. nesiryžtu pirkti, nes kelis kartus nupirkau, tai vis nepatikdavo stilius ar tas ir anas... tai leidžiu tokius rūbus jau pačiam išsirinkti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai užjaučiu dėl tėčio.. Man vien nuo minties šiurpuliukai kūnu nubėga. Su tėčiais ne visada tiek daug, tikriausiai, bendraujame, kaip su mamomis, bet manau, kad mylime taip pat stipriai. O jie irgi ne visada moka gal pasakyti, kaip jaučiasi.. Bet net neabejoju, kad parodo tai savo poelgiais. O dėl dovanų - savo artimiausiems vyrams (tėčiui, broliui ir draugui) visuomet labai kruopščiai renku dovanas, na nes tai - vienas iš būdų parodyti, kaip jie tau rūpi. Kalėdoms šiais metais irgi rinkausi jaukumą: tėčiui - šiltas pirštines, broliui - linksmą kalėdinį kaklaraištį, o draugui - 'ugly christmas sweater' (šį: https://www.tipsyelves.com/mens-angry-gingerbread-man-christmas-sweater :D). Na, per Kalėdas kažkaip norisi ir humoro truputį, ir jaukumo, šilumos.. O va per gimtadienius jau stengiuosi kažką kitko - arba daiktą reikalingą labai, arba kokių nuotykių naujų. Draugo gimtadienis bus balandį, tai šįkart svarstau apie kažką iš porinių dovanų: https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-pagal-kategorija/dovanos-porai - na, kad būtinai kartu pabūtume. Nes praėjusiais metais išpuolė, kad aš dirbau, tai buvo labai nefaina. Jei pavyks, suplanuosiu grynai ant gimtadienio dienos :) Su draugais galima ir kitą dieną pašvęst :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Didžiulė užuojauta... Dovanos puikios, dar labai įdomu, kokia dovana draugei Jūsų manymu būtų geriausia. Nors Kalėdos ir praėjo, vyrams atrodo visada kažką praktiško galima surasti. O moterys viską turi, papuošalai nebeoriginalu, knygos neįdomu, visos idėjos išseko... Labai laukčiau įrašo apie tai! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. dovanos vyrams yra vienas paprastesnių dalykų, nes vyrai yra praktiški todėl ar šeimos nariams ar draugams ar mylimajam puikiai tinka praktiškos dovanos. Visada stengiuosi pastebėti ko trūksta ir dažnai vėliau padėkoja, kad "va kaip tik ieškojau" ar "kaip tik norėjau". Populiariausi tai vyriški aprangos aksesuarai, elektronikos prekės, valgomos dovanos, geriamos dovanos, sporto prekės ar įrankiai bei pramogos, poilsis, bilietai i koncertus ir t.t tai man jau bent visada suveikė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Matau čia nepaminėtas vienas iš esminių vyriškų aksesuarų - laikrodžiai :) Dabar aišku dominuoja išmanieji laikrodžiai, kas yra tikrai cool, pati turiu išmaniąją apyrankę, su kuria labai faina sekti, kiek daug judi ir apskritai jeigu sportuoji labai lengva sekti progresą. Turiu tą vieną iš populiaresnių (https://www.mi.com/en/miband2/).Labai faina kad beveik nereik jos nusiimti, net kai miegi netrukdo :) Bet savo vaikinui tai padovanojau mechaninį laikrodį-chronografą. Tai kadangi gerai jaučiu vaikino stilių, tai pataikiau iš pirmo karto padovanot tokį, kuris labai patiktų. Rinkausi iš čia (https://www.elektromarkt.lt/lt/stilingi-laikrodziai-vostok). Aišku galima surasti per sakykim ebay kokį vintažinį Rolexą gan pigiai, arba dar girdėjau lietuvių įmonę, kuri labia fainus laikrodžius gamina. https://shop.filippoloreti.com/. Žodžiu, tokie klasika kaip laikrodžiai manau niekada neišeis iš mados :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai geros ir universalios dovanos. Maniškis, tai yra labai šeimyniškas, mėgsta interjero detales, visokias smulkmenas, statulėles, todėl jam nusprendžiau padovanoti ilgai nevystančią rožę( https://geliubutikelis.lt/kategorijos/miegancios-rozes/ ). Pati labai nustebus buvau, kai pamačiau tokią naujieną, tačiau man labai patiko. Dabar ši rožė puošia mūsų svetainę.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oi tos dovanos dovaneles... Man tai svarbu dovanos originalumas ir isskirtinumas, bet dar vienas esminiu punktu yra naudingumas. Labai gaila, kai dovana buna nukista kazkur ir pamirsta, nes visai nereikalinga. Beda Beda ta, kad originalumas daznai ir prasilenkia su tuo naudingumu, bet...! Atradau firma Vytenu Gesintuvai, kurie kuria personalizuotus gesintuvus, padaro grazu dizaina, uzdeda koki tik nori uzrasa. Tai toks retas atvejis, kad dovana ne tik labai naudinga, bet ir tikrai originali.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai šaunus dovanų rinkinukas, labai nuostabiai atrodo tie raštuoti kalėdiniai vyriški megztiniai. Atrodo tokie jaukus ir šilti - pats tas mūsų darganiems ir šaltiems orams. Tikiu, kad vyras liko labai maloniai nustebintas! :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Geros dovanos, tik tiek, kad mes su draugu jau esam daug metų kartu, viskas išdovanota, sugalvojau nustebinti kitaip... Ilgai ieškojau kokie korsetai moterims ant manęs atrodys gražiai ir ne juokingai ir padariau jam šou vakarą. Žinokit panos, įspūdžiai wow, kelis metus atgal tai buvo, dar dabar atsimena. Geriau už visas tikras dovanas..

    AtsakytiPanaikinti

Social

Labas visiems!

Taigi esu Leticija, man 20 metų. Visų geriau žinoma kaip youtuber'ė SugarBonesTv. Tačiau neslėpsiu, visą savo gyvenimą turiu keistą aistrą rašymui. Mano blog'e aptarsime naujausius mados ir stiliaus trendus, paplepėsime apie grožio priemones ir žinoma atskleisiu jums dalį mano laisvalaikio :)
Myliu, Bučiuoju ir iki :*

CONTACT ME: leticiaanankaite@gmail.com